Testimonials

De cursus Mandala Dot Painting was een kadootje aan mijzelf in de voorjaarsvakantie. Ik had een drukke periode achter de rug en had behoefte om iets voor mijzelf te doen.

Joyce legt op een duidelijke manier alle etappes van het dotten/ stippen uit.

Op het moment dat ik begon met stippen zetten werd ik steeds enthousiaster en kreeg meer energie, maar ook kwam ik lichamelijk en geestelijk tot rust. Het stippen heeft mij een ontsnapping uit de “echte” wereld gegeven…
Als ik begin met het oefenen / maken van een figuur of Mandala ben ik “opeens” zomaar een paar uur verder. Mijn hoofd is heerlijk leeg en als ik dan naar het resultaat kijk vaak ook  tevreden. Ik kan nu niet meer stoppen met stippen…

Het is een super leuke en leerzame online cursus. Goede en snelle ondersteuning van Joyce. Ik ben blij dat ik deze cursus gedaan heb, een nieuwe dot wereld is voor mij open gegaan, Nina.

- Nina -

Ik ben blij dat ik de cursus heb gedaan. Na 2 heftige jaren in mijn leven nu met mandala dotpainting de rust en creativiteit aan het terugvinden. Ik was erg zoekende hoe de materialen te gebruiken en hoe een opzet te maken. De cursus is duidelijk en overzichtelijk, goed opgezet. Fijn voor de beginnende dotter.

- Sandra -

Deze cursus is een echte aanrader! Hij zit goed in elkaar, professioneel en aantrekkelijk. Joyce is enthousiast en gedreven. Ik kreeg steeds snel waardevolle feedback op m’n vragen en op mn werk. Ik heb deze online cursus met veel plezier in mijn eigen tempo gedaan. Ik ben aangestoken door het dot-virus en ga er zeker weten mee verder.

- Irma -

Een echte aanrader deze cursus. Goed uitgelegd en duidelijke voorbeelden. Het werkt echt verslavend.

- Inge -

Ik heb de cursus dot-painting gedaan van Joyce. Ik keek daar altijd vol bewondering naar maar wist echt niet waar te beginnen. Door de cursus weet ik dat nu wel. Ik vind het heel meditatief om te dot painten, geeft rust in mijn hoofd. Heerlijk!

Het is een heel erg duidelijk, fijne opzet en een super basis om te gaan beginnen met dot painting. Ik doe dat nu met ontzettend veel plezier! Bedankt voor deze cursus en het aanwakkeren van mijn nieuwe verslaving.

- Gwendolyn -

Echt een aanrader! Na een drukke periode weer verder gegaan met deze cursus! Fijne duidelijke uitleg en altijd ruimte om vragen te stellen! Heel fijn.

- Geeke -

Voor mij is dot painting gelijk een meditatie-sessie. Ik word er rustiger en tevens geconcentreerder van. De wereld schuift geleidelijk naar de achtergrond en zo stap ik heel gedoseerd uit de run van het dagelijkse leven naar een eilandje van rust. Ik dot zelf het liefst op stenen. Tevens begint de inspiratie om andere patronen te gaan creëren zich ook te tonen.
Het is een mooie manier om weer terug te keren bij mijn eigen creatieve ‘basis’. Het is een heel gebruiksvriendelijke en goede cursus. De moeite waard!

- Rietje -

×