Testimonials

Ik heb er even over nagedacht of ik al dan niet de online cursus van Joyce zou volgen. Als alleenstaande mama moet je financieel steeds opletten. Ik dacht dit op mijn eentje met het U tube kanaal aan te leren maar toch bleef de drang naar een “persoonlijke opleiding”.
Ik ging ervoor en ben tevreden met wat ik dankzij Joyce heb aangeleerd. Het voorbereiden van de verf, het begrijpen van hoe je de dot moet plaatsen maar vooral blijven oefenen gaf me meer motivatie bij de cursus. Ook het feit dat je dit op eigen tempo kunt volgen zonder deadlines of verplichtingen vond ik heel rustgevend.

Stapsgewijs legt Joyce alles uit, van achtergrondinformatie over mandala’s tot de voorbereiding, het oefenen en tot slot tips & tricks.
Ik heb er geen spijt van dit gevolgd te hebben. Ook heb ik wat produkten uit haar webshop aangeschaft en zo tevreden over mijn bestelling.
Het is nu vooral een kwestie van veel oefenen op goedkope achtergronden vooraleer een meesterwerk aan te durven. Ik zou zeggen: ga ervoor zodat je wat meer zelfvertrouwen krijgt in deze superleuke, rustgevende “kunstwerkjes”.

- Valerie -

Erg fijne cursus! Online, maar tóch persoonlijk. Ik heb er veel van geleerd en ga er zéker mee door. Het dotten zélf is ontspannend en je ziet langzaamaan iets moois ontstaan. (In de meeste gevallen) Ik heb door deze cursus weer een beetje meer zelfvertrouwen gekregen en motivatie, de motivatie om kei goed te worden in mandala dotpainting. Hopelijk ooit net zo goed als Joyce ?

- Kim -

Ik heb echt genoten van de cursus. Het was het geld echt waard. Ik weet nu hoe ik de verf moet verdunnen en bewaren. Wat ik met de overgebleven verf kan doen en hoe ik moet mengen voor een mooi kleur verloop. Het maken en opbouwen van dots was erg leuk om te doen. Ik ben best wel tevreden over mijn schilderij. Ik heb veel van de cursus geleerd. Omdat het een online leer omgeving is kan ik alles in mijn eigen tempo doen

- Evelien -

Ik was op zoek naar een rustgevende en ontspannende hobby en kwam via Facebook op de site van Joyce terecht. Na een beetje rondgekeken te hebben de gratis introductie bekeken en een proefpakketje besteld. Was erg benieuwd of ik er iets mee zou kunnen aangezien ik niet zo’n vaste hand heb maar de mandala’s die ik ondertussen gezien had vond ik erg gaaf en wilde dat toch ook graag een keer proberen.

Bij het proefpakketje zat een duidelijke stap voor stap beschrijving met foto’s die heel goed te volgen was en ik ben blij met het eindresultaat. Nu was ik besmet met het dot painting virus dus snel meer kleuren verf en tools besteld en de volledige onlinecursus. Toen ik alles in huis had (en dat was binnen een paar dagen) ben ik lekker aan de slag gegaan, wat geeft dit een ontspanning!!

In de cursus krijg je duidelijke uitleg wat je allemaal nodig hebt, hoe je de verf op juiste dikte krijgt, waar je mee moet beginnen enz. De informatie krijg je wisselend met tekst en filmpjes, die filmpjes vind ik persoonlijk erg handig omdat er dan meer verduidelijking komt van de theorie en zichtbaar is wat er bedoeld wordt.

Je gaat ook je eerste schilderij maken, ik vond dat erg spannend: zal ik er wat moois van kunnen maken? Ik kan nu zeggen ja ik kan er wat moois van maken en daarnaast ook heel ontspannen bezig zijn. Wat ik wel lastig vond (dit zal deels ook wel aan mijzelf liggen) was dat de beschrijving van het schilderij uit heel veel stappen bestond en ik deze niet altijd even goed kon volgen. Hierdoor is mijn schilderij anders geworden dan de bedoeling zou zijn geweest maar dat is mijn eigen draai die ik eraan gegeven heb ;-). Ik heb er in ieder geval een hobby bij!!

- Marie-Jose -

De cursus Mandala Dot Painting was een kadootje aan mijzelf in de voorjaarsvakantie. Ik had een drukke periode achter de rug en had behoefte om iets voor mijzelf te doen.

Joyce legt op een duidelijke manier alle etappes van het dotten/ stippen uit.

Op het moment dat ik begon met stippen zetten werd ik steeds enthousiaster en kreeg meer energie, maar ook kwam ik lichamelijk en geestelijk tot rust. Het stippen heeft mij een ontsnapping uit de “echte” wereld gegeven…
Als ik begin met het oefenen / maken van een figuur of Mandala ben ik “opeens” zomaar een paar uur verder. Mijn hoofd is heerlijk leeg en als ik dan naar het resultaat kijk vaak ook  tevreden. Ik kan nu niet meer stoppen met stippen…

Het is een super leuke en leerzame online cursus. Goede en snelle ondersteuning van Joyce. Ik ben blij dat ik deze cursus gedaan heb, een nieuwe dot wereld is voor mij open gegaan.

- Nina -

Ik ben blij dat ik de cursus heb gedaan. Na 2 heftige jaren in mijn leven nu met mandala dotpainting de rust en creativiteit aan het terugvinden. Ik was erg zoekende hoe de materialen te gebruiken en hoe een opzet te maken. De cursus is duidelijk en overzichtelijk, goed opgezet. Fijn voor de beginnende dotter.

- Sandra -

Deze cursus is een echte aanrader! Hij zit goed in elkaar, professioneel en aantrekkelijk. Joyce is enthousiast en gedreven. Ik kreeg steeds snel waardevolle feedback op m’n vragen en op mn werk. Ik heb deze online cursus met veel plezier in mijn eigen tempo gedaan. Ik ben aangestoken door het dot-virus en ga er zeker weten mee verder.

- Irma -

Een echte aanrader deze cursus. Goed uitgelegd en duidelijke voorbeelden. Het werkt echt verslavend.

- Inge -

Ik heb de cursus dot-painting gedaan van Joyce. Ik keek daar altijd vol bewondering naar maar wist echt niet waar te beginnen. Door de cursus weet ik dat nu wel. Ik vind het heel meditatief om te dot painten, geeft rust in mijn hoofd. Heerlijk!

Het is een heel erg duidelijk, fijne opzet en een super basis om te gaan beginnen met dot painting. Ik doe dat nu met ontzettend veel plezier! Bedankt voor deze cursus en het aanwakkeren van mijn nieuwe verslaving.

- Gwendolyn -

Echt een aanrader! Na een drukke periode weer verder gegaan met deze cursus! Fijne duidelijke uitleg en altijd ruimte om vragen te stellen! Heel fijn.

- Geeke -

Voor mij is dot painting gelijk een meditatie-sessie. Ik word er rustiger en tevens geconcentreerder van. De wereld schuift geleidelijk naar de achtergrond en zo stap ik heel gedoseerd uit de run van het dagelijkse leven naar een eilandje van rust. Ik dot zelf het liefst op stenen. Tevens begint de inspiratie om andere patronen te gaan creëren zich ook te tonen.
Het is een mooie manier om weer terug te keren bij mijn eigen creatieve ‘basis’. Het is een heel gebruiksvriendelijke en goede cursus. De moeite waard!

- Rietje -