Over mij

Ik stel mij graag even voor, ik ben Petra Smulders en ik geef al jaren (vanaf 2005) diverse creatieve workshops voor volwassen en kinderen.

Sinds 2018 heb ik een prachtig, ruim en kleurrijk atelier (Atelier ByPetie) aan huis waar ik zelf mag creëren en mooie projecten en creaties mag maken, zowel in opdracht of als voorbeeld voor de cursisten die een workshop komen volgen.

Het atelier hangt vol met inspiratie, je komt ogen te kort heb ik horen zeggen.

Wat ik mooi vind aan het werken met mensen en het delen van creativiteit is dat iedereen erachter komt dat ook zij echt creatief zijn. Soms zit het diep verstopt en kunnen ze er niet bij om allerlei redenen.

Wanneer je een workshop volgt in mijn atelier krijg je een complete creatieve beleving en neem ik je mee op een creatieve reis. Het gaat niet alleen om het creëren van een werkstuk, het gaat ook om even tijd voor jezelf (you-time).
Even relaxen, een moment voor jou en een fijne middag of avond gevuld met creativiteit en een ontspannen sfeer.

Naast het geven van creatieve workshops werk ik samen met mijn man Marc Doomernik bij Verfrissende Blik. Ik werk vooral op de achtergrond (mijn man geeft aan dat ik zijn linker- en rechterhand ben…). Marc geeft communicatie trainingen en stress en trauma begeleiding (TRE).
Soms combineren we ook een training van Marc met een creatieve workshop van mij. Tijdens de workshop kan Marc allerlei informatie halen en deze inzichten verder te bespreken/evalueren in de training.

Ik merk dat ik steeds meer bezig ben met mijn passie en de dingen doe qua werk die ik heel erg leuk vind. Ik krijg hier energie van en ook de creativiteit helpt mij om te ontspannen of mijn eigen hoofd even leeg te maken. Deze passie in combinatie met positieve energie probeer ik door te geven aan al mijn cursisten, jong en oud.

Lieve groet, Petra