Online Cursus ‘Dot painting’

Werkwijze

Iedereen werkt op zijn eigen manier en vindt andere dingen prettig. In de cursus leer je werken volgens mijn werkwijze, maar leer je ook hoe je zelf kunt zien of je verf goed voorbereid is volgens jouw wensen.

Stap voor stap

Alle kennis, tips en trucks zijn verwerkt tot een samenhangend geheel die je stap voor stap gaat doorlopen. Dit maakt het heel overzichtelijk en omdat het zich op een plek bevindt kun je ook later altijd nog weer gemakkelijk dingen terugzoeken.

Eigen tijd

Je kunt zelf bepalen wanneer je aan de slag gaat en hoeveel kennis je in een keer tot je neemt. Afhankelijk van de energie die je hebt kun je dat zelf bepalen. Je hebt onbeperkt toegang tot de online omgeving.

Feedback

Je zou denken dat er geen mogelijkheid tot feedback is, maar niets is minder waar. Je kunt heel gemakkelijk foto’s van je werk uploaden waardoor ik je tips kan geven, zodat je een goed resultaat behaalt.

Begeleiding

Ondanks dat het een online cursus is kun je mij altijd vragen stellen. Je kunt onbeperkt in de online omgeving, dus je kunt mij ook altijd vragen stellen. Niet alleen tijdens het doorlopen van de lessen.

Materialen

Om de cursus te kunnen doen heb je maar enkele materialen nodig. Ik geef in de cursus tips om zo goedkoop mogelijk in je materialen te kunnen voorzien. Natuurlijk geef ik ook informatie over duurdere materialen. Je kunt het dus zo kostbaar maken als je zelf wilt, maar met enkele euro’s tot tientjes kom je echt al een heel eind. 

We oefenen in de cursus op een klein doek om de basis zo op een vlakke ondergrond onder de knie te krijgen. In de bonus bundel ‘verdieping’ geef ik ook tips over het schilderen op stenen en hoe je aan deze stenen kunt komen.

Gratis introductie!

Ontdek vandaag nog of de online cursus iets voor jou is!