Veelgestelde vragen

Wat kost de cursus?

De volledige cursus op zich kost €59,-. 

Je krijgt nu de bundel ‘Verdieping’ en ‘Giethars’ er gratis bij. Deze wordt ook aangevuld met nieuwe informatie als dit nodig is. Zo blijf je continu up to date.

Geef je ook live cursussen?

Helaas is het mentaal niet mogelijk voor mij om de workshop live te geven. Dit is heel erg jammer, omdat samen bezig zijn veel gezelligheid. De online cursus heeft

wel het voordeel dat ik je veel meer kan vertellen dan in een workshop omdat we niet aan een tijdslimiet vast zitten van bijvoorbeeld 3 uur. Ook kun je onbeperkt in de online omgeving. Door het insturen van foto’s krijg je onbeperkt begeleiding, ook na de cursus! Je kunt altijd vragen blijven stellen. Nog een laatste voordeel is dat je het in je eigen tijd kunt doen waar en wanneer je maar wilt, ook als je energieniveau niet hoog is. Je kunt elke keer een stukje doen.

Leer ik in deze online cursus hetzelfde als in een workshop?

Nee. Deze online cursus is niet te vergelijken met een workshop. In deze cursus ben ik niet aan tijd gebonden en leer je dus echt veel meer. Tevens wordt deze online cursus waar mogelijk steeds uitgebreid met nieuwe informatie en technieken. Aangezien je onbeperkte toegang hebt heb je hier later gewoon gratis toegang tot.

Daarnaast ben ik zelf een ervaren dotter en mag je dus veel van mij verwachten qua advies en begeleiding. Ik ben in 2016 als een van de eerste begonnen in Nederland en beschik dus over veel ervaring en kennis. Ik heb mijzelf alles aangeleerd door te testen en vergelijken. Afgelopen jaar heb ik echter zelf ook een aantal verdiepende en gevorderden masterclasses gevolgd en een cursus gevolgd over dotten met penselen. Zodat ik zeker weet dat ik volledig voorzien ben van alle kennis om je goed te begeleiden. Je hebt altijd beschikking tot mij via de online omgeving en zal je waar ik kan altijd voorzien van advies.

Deze online cursus is dus zoveel meer dan een workshop!

Wat brengt deze cursus meer dan de filmpjes op internet?

Iedereen werkt op zijn eigen manier en vindt andere dingen prettig. In de cursus leer je werken volgens mijn werkwijze, maar leer je ook hoe je zelf kunt zien of je verf goed voorbereid is volgens jouw wensen.

Alle kennis, tips en trucks zijn verwerkt tot een samenhangend geheel die je stap voor stap gaat doorlopen. Dit maakt het heel overzichtelijk en omdat het zich op een plek bevindt kun je ook later altijd nog weer gemakkelijk dingen terugzoeken.

Je kunt zelf bepalen wanneer je aan de slag gaat en hoeveel kennis je in een keer tot je neemt. Afhankelijk van de energie die je hebt. Je hebt onbeperkt toegang tot de online omgeving.

In de online omgeving bevindt zich een community waar je je medecursisten vragen kunt stellen, tips kunt geven of gewoon gezellig kunt kletsen. 

Je zou denken dat er geen mogelijkheid tot feedback is, maar niets is minder waar. Je kunt heel gemakkelijk foto’s van je werk uploaden waardoor ik je tips kan geven, zodat je een goed resultaat behaalt.

Ondanks dat het een online cursus is kun je mij altijd vragen stellen. Je kunt onbeperkt in de online omgeving, dus je kunt mij ook altijd vragen stellen. Niet alleen tijdens het doorlopen van de lessen. Daarnaast wordt de cursus aangevuld met nieuwe informatie en zo blijf je dus steeds up to date. 

Ontvang ik een certificaat?

Wanneer je het werk in de cursus hebt gemaakt en alle bij behorende lessen daarbij hebt doorlopen, ontvang je een certificaat per e-mail voor de deelname. Dat is natuurlijk iets waar je trots op mag zijn!

Als ik de cursus nu koop moet ik dan ook gelijk beginnen?

Nee zeker niet, je mag starten wanneer je dat zelf wilt. Je hebt onbeperkt toegang tot de omgeving. Je kunt dus ook gerust over een aantal maanden starten. Zo ben je wel zeker van deze aanbieding.

Kan ik de cursus eerst uitproberen?

Om een indruk te krijgen hoe een online cursus werkt en is opgebouwd heb ik een introductiecursus ‘Mandala Dot Painting’ gemaakt.
Hier kun je je gratis voor registreren.

Ik heb de cursus gekocht en nu?

Als je de cursus via de webshop hebt gekocht ontvang je binnen een uur jouw inloggegevens als je deze nog niet hebt voor mijn platform. Heb je deze al wel dan ontvang je een welkomstmail met de link naar de cursus. Mocht je na een uur nog geen e-mail hebben ontvangen, neem dan contact met mij op. Dan kijk ik of alles goed is verlopen.

Kan ik de cursus ook op mijn smartphone volgen?

Zeker, de cursus kan zowel op een computer als op een smartphone gevolgd worden.

Hoe krijg ik begeleiding tijdens de cursus?

De cursus volg je in een online omgeving. In deze online omgeving kun je mij heel makkelijk een afbeelding sturen en een vraag stellen. Ik kan daar weer op reageren. Wil je weten hoe dit werkt? Dan kun je je het beste gratis registreren voor de introductie cursus. Dat kun je hier doen. 

Ik wil mandala stenen leren maken, is deze cursus daar geschikt voor?

Ja, zeker! In deze cursus leer je de basis van mandala dot painting. Dit doen we eerst op doek, want op een plat vlak is de makkelijkste manier om het te leren. Deze methode kun je vervolgens toepassen op stenen, maar ook op alle andere dingen kunt toepassen als kettinkjes, vazen, schilderijen, etc.

Ik wil leren dotten met een penseel, wordt dit ook besproken in deze online cursus?

Ja, zeker! In deze cursus ga ik er in de basis vanuit dat je begint met tools, omdat dit het meeste eenvoudige is. Echter vind je in de verdieping ook informatie over het dotten met een penseel. Volg deze les gerust eerder, zodat je de cursus kan volgen met penseel in plaats van dotting tools. In de cursus wordt vanzelf aangegeven als het moment daar is om te kiezen. Of om het wellicht met tools en penselen te doen. 

Ik ben doof, kan ik de video's nu niet volgen?

Nee hoor, geen zorgen. Elke video beschikt over een ondertiteling. Op deze manier hoef je dus niets te missen.

Hoeveel kost de aanschaf van materialen?

In de cursus vertel ik je eerst wat je nodig hebt en hoe je hier zo goedkoop mogelijk in kunt voorzien. Ik schat dat je met €10,- a €15,- aan basismaterialen aan de slag kunt met de cursus.

Moet ik de materialen al voor het begin van de cursus aanschaffen?

Bekijk eerst de informatie over de materialen in de cursus, zo kun je daarna een gerichte keuze maken in de dingen die je wilt kopen en welke dingen niet.

Ik heb problemen met mijn handen, kan ik deze cursus dan wel volgen?

Dat is lastig te zeggen. Dat hangt natuurlijk van de situatie af. Je houdt de tools in ieder geval op dezelfde manier vast als een pen en hoeft daar verder geen druk bij uit te oefenen. Er zijn in mijn facebookgroep enkele personen die problemen met hun handen hebben, ze willen je vast graag van tips voorzien. Dus vraag daar gerust om advies!